VCA Pools

VCA Pools

Podstawy Bezpeczeñstwa Pracy VCA

Koszty kursu:€ 225 +vat kurs VCA po polsku i VCA B egzamin.

W koszty kursu wchodzi kurs/egzamin, posilek, picie, egzamin i razie pozytywnego zdania egzaminu wpis do registru i dyplom.

Oplate za kurs prosze dokonac do srody.

Chce zaznaczyc ze w dzien kursu musi Pan posiadac wazny paszport. W innym przypadku udzial w kursie i w egzaminie  jest niemozliwy.

Zwrot kosztow kursu jest niemozliwy.

Het VCA diploma is één van de vereisten om aan de VCA checklist te voldoen. Het VCA diploma is tien jaar geldig. Het VCA-examen wordt afgenomen door een erkend examenbureau dat onder toezicht staat van de Stichting Examenkamer en is erkend door de SSVV.

U dient een geldig paspoort mee te nemen op de dag van de cursus. Anders kunt anders niet deelnemen aan het examen.
 
Cursus
 
Wij kunnen u een complete ééndaagse cursus VCA-B aanbieden in het Pools. Het is ook mogelijk om de cursus te volgen in vier avonden. Aan het einde van de dag krijgt u het examen. Tevens wordt de uitslag van het examen ook deze dag mondeling medegedeeld.
 
Prijs Pools VCA-B
€ 125,–. excl. b.t.w voor examen en boek. Indien u 14 dagen voor een nieuwe cursus dd. inschrijft, is dit altijd mogelijk
€ 225,–. excl. b.t.w voor de dagcursus. Dit is inclusief cursus, gebruik van het cursusmateriaal tijdens de dag, lunch, drinken, en examen, indien u geslaagd bent en u een geldig paspoort heeft tijdens het examen ontvangt u binnen vier weken een certificaat en pasje.
 
 
Tevens wordt u ingeschreven in het SSVV register.
 
 
  1. Schrijf u hier in voor de
    cursus / opleiding van uw keuze!

  2. Ik wil graag een persoonlijk contact:
 

cforms contact form by delicious:days