VCA-Vol

VCA-VOL voor leidinggevenden

 
Het VCA-VOL diploma is één van de vereisten om aan de VCA checklist te voldoen. Het VCA-VOL diploma is tien jaar geldig. Het VCA-VOL examen wordt afgenomen door een Nederlands erkend examenbureau, dat onder toezicht staat van de Stichting Examenkamer en is erkend door de SSVV. U dient een geldig paspoort mee te nemen op de dag van de cursus, u kunt anders niet deelnemen aan het examen.
 
Cursus                                                                                    
 
Wij kunnen voor u een complete ééndaagse cursus VCA-VOL aanbieden. Momenteel hebben wij een aanbieding VCA-VOL voor maar € 225,– excl. b.t.w. De cursus duurt één dag. Aan het einde van de dag krijgt u het examen.
 
Prijs dagcursus € 225–. excl.b.t.w.
 
Dit is inclusief cursus, cursusmateriaal, lunch, drinken, boek VCA-VOL eind en toets termen, examen, indien u bent geslaagd, een pasje en het certificaat. U wordt ingeschreven in het SSVV register.
 
 Prijs avondcursus € 385,–. excl.bt.w.
 
Dit is inclusief cursus, cursusmateriaal, drinken, examen. Indien u bent geslaagd en u een geldig paspoort heeft ontvangt u het certificaat binnen drie weken via de opdrachtgever. En wordt u ingeschreven in het SSVV register.
 
Prijs alleen het Nederlands examen en boek € 115,–. excl.b.t.w.
 
Het is mogelijk om alleen het examen te doen. U ontvangt een boek en geeft ons door waar en wanneer u het examen wilt gaan doen.
 
B-VCA
 
Het VCA diploma is één van de vereisten om aan de VCA checklist te voldoen. Het VCA diploma is tien jaar geldig. Het VCA-examen wordt afgenomen door een Nederlands erkend examenbureau dat onder toezicht staat van de Stichting Examenkamer en is erkend door de SSVV.
U dient een geldig paspoort mee te nemen op de dag van de cursus, u kunt anders niet deelnemen aan het examen.
 
Cursus
 
Wij kunnen voor u een complete één daagse cursus VCA-B regelen. Het is ook mogelijk om de cursus te volgen in vier avonden. Aan het einde van de dag krijgt u het examen. 
 
Prijs
 
€ 225–. excl. b.t.w. voor de dagcursus. Dit is inclusief cursus, cursusmateriaal, lunch, drinken, en examen. Indien u geslaagd bent en u een geldig paspoort heeft tijdens het examen ontvangt u binnen drie weken een pasje en certificaat. tevens wordt u ingeschreven in het SSVV register.
€ 385,-. excl. b.t.w voor de cursus in vier avonden. Dit is incl. cursusmateriaal, examen, certificaat, en koffie/thee.
 
 
  1. Schrijf u hier in voor de
    cursus / opleiding van uw keuze!

  2. Ik wil graag een persoonlijk contact:
 

cforms contact form by delicious:days