Verhil Telemarketing

Verhil Telemarketing

 

 

Verhil Telemarketing

Telemarketing zal altijd een belangrijke rol spelen in het werven van abonnees, en ook in het maken van afspraken met mogelijke prospects. Wij zijn tenslotte het eerste visitekaartje van uw bedrijf.

Verhil Telemarketing houdt zich al tien jaar bezig met telemarketing, het telefonisch benaderen van zowel  business to customer en business to business.

Abonneewerving

Wij hebben ervaring met het werven van abonnee’s voor grote landelijke dagbladen, tijdschriften en vakbladen.

Afspraken maken

Wij maken afspraken met mogelijke prospects voor adviseurs op het gebied van Arbo en Veiligheid, payroll bedrijven, verzekeringsagenten enz. Wij regelen projecten voor aannemers. Wij nodigen klanten uit voor bedrijven in kerstpakketten en relatiegeschenken. Ook doen wij fondswerving voor onder andere het organiseren van grote evenementen.

Telefoonbeantwoorden

Wij kunnen de telefoon aannemen voor discotheken, boekingsbureau’s enz. Tevens kunnen wij de telefoon beantwoorden voor directie, adviseurs.

Belscript

Wij werken niet met een standaard belscript. Wij benaderen iedereen op een persoonlijke manier. Wij spelen in op de behoefte van de mogelijke klant. Uiteraard staan beleefdheidsvormen, normen en waarden bij ons hoog in het vaandel!

Wij bespreken met u uiteraard de aanbieding en wat naar uw mening in het gesprek naar voren gebracht moet worden.

Prijs

Wij berekenen geen opstartkosten.

Wij maken voor u een offerte op maat, wij kunnen een uurtarief afspreken of een project totaalprijs, prijs per geworven abonnee of prijs per gemaakte afspraak.

Mocht u interesse hebben in een van de diensten van Verhil Telemarketing dan horen wij graag van u. Ook kunt u vrijblijvend het contactformulier invullen.

  1. Schrijf u hier in voor de
    cursus / opleiding van uw keuze!

  2. Ik wil graag een persoonlijk contact:
 

cforms contact form by delicious:days