VCA-B

VCA-B
 
Het VCA diploma is één van de vereisten om aan de VCA checklist te voldoen. Het VCA diploma is tien jaar geldig. Het VCA-examen wordt afgenomen door een Nederlands erkend examenbureau dat onder toezicht staat van de Stichting Examenkamer en is erkend door de SSVV.
U dient een geldig paspoort mee te nemen op de dag van de cursus. Anders kunt anders niet deelnemen aan het examen.
 
Cursus
 
Wij kunnen u een complete ééndaagse cursus VCA-B aanbieden. Het is ook mogelijk om de cursus te volgen in vier avonden. Aan het einde van de dag krijgt u het examen. 
 
Prijs
 
€ 225–. excl. b.t.w voor de dagcursus. Dit is inclusief cursus, gebruik van het cursusmateriaal tijdens de dag, lunch, drinken, en examen, indien u geslaagd bent en u een geldig paspoort heeft tijdens het examen ontvangt u binnen drie weken een certificaat en pasje.  
 
Prijs alleen Nederlands examen en boek € 115,–. excl b.t.w
Indien u VCA cursus en examen wilt volgen voor de code N95, is deze cursus twee dagen en telt mee voor 14 uren nascholing. Prijs € 350,–. excl. b.t.w inclusief cursus, VCA-VOL eind en toets termen, examen, lunch, drinken gedurende de dag, en indien geslaagd, certificaat en pasje.  
Tevens wordt u ingeschreven in het SSVV register.
 
Start dagcursus/ of alleen het examen lokatie: zie agenda
Er is altijd de mogelijkheid om examen te doen in een andere taal. Prijs op aanvraag.
Tevens is het ook mogelijk om incompagny een cursus te geven zowel in het weekend als doordeweeks als in de avonduren mogelijk, vraag gerust een offerte aan. 
 
  Avondcursus
 
€ 285,-. excl. b.t.w.Voor de cursus in vier avonden. Dit is incl. cursusmateriaal, examen, certificaat, pasje en koffie/thee.
 
 
  1. Schrijf u hier in voor de
    cursus / opleiding van uw keuze!

  2. Ik wil graag een persoonlijk contact:
 

cforms contact form by delicious:days